lauantai 10. tammikuuta 2015

Welcome 2015!

Moi kaikki!
Ensinnäkin ollaan pahoillamme siitä ettei olla tänne kirjoitettu niin hirveän pitkään aikaan...Toivottavasti ainakin joitain kuitenkin vielä kiinnostais lukea meidän treenaamisesta, kisoista, hevostemme hoidosta jne :-) 

Nyt uuden vuoden alkamisen kunniaks luvataan olla ahkerampia päivittelemään, vaikka välillä tuntuukin ettei aika riitä kaikkeen. 

Syksyn ja alkutalven aikana on tapahtunu hirveesti. Leevi (Cambridge C) lähti Saksaan myyntiin ja tilalle löytyi nyt 7-vuotias tamma, Chelsea (Colorit - Levisto). Saksassa Chelsealla on hypätty nuorten hevosten 130-140-luokkia. On myös kiva seurata sen isän menestystä, joka on pärjännyt nyt hienosti World Cup-tasolla David Will nimisen ratsastajan kanssa. 

Treenikausi on nyt täydessä vauhdissa ja valmmennuksia riittää. Joulukuun alussa oltiin Turussa kolmipäiväisellä Daan Nanningin kurssilla (Daan on useana vuonna toiminut Hollannin maajoukkuevalmennus tehtävissä) ja muutaman viikon päästä Daan tulee pitämään kurssia tänne meille. Keväällä lähetään sitten hänen luokseen reiluksi kuukaudeksi. Myös ollaan käyty Pether Marken sekä Mikko Forsténin valmennuksissa. Kun treenataan yksin kotona, meillä on lähes joka kerta maneesissa erilaisia tehtäviä (puomeja, kavaletteja tai pieniä esteitä), jotka ei kuluta hevosta, mutta on isoksi avuksi sitten isompia esteitä hypättäessä. Voitaisiin joku kerta esitellä täällä joku hyvä harjoitus jos löytyy kiinnostusta? :)

Meillä oli täällä joskus aika kauan sitten semmonen postaus missä pyydettiin teitä laittaa meille kysymyksiä! Voitaisiin nyt viimeinkin yrittää tehdä siihen semmonen videovastaus, mitä moni toivo :-) olis todella kiva jos antaisitte taas jotain kivoja ideoita seuraaville postauksille niin saadaan tää blogi taas liikkeelle!

Johanna & Eveliina

 


15 kommenttia:

 1. Tää oli kiva ja ytimekäs! :)

  Postausehdotuksiksi esim videopostaus, estekaloston esittely, kisakamojen/ hevosten vasrusteiden esittelyä, lempi tehtävänne niin esteillä kun koulussakin, tallinne esittelypostausta

  Siinä pari ideaa mitkä itteä ainaki kiinnostais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos sulle!:) tommosille esittelypostauksille on ollu aikasemminki kysyntää niin voitais yrittää tehä joku semmonen jossain välissä :)

   Poista
 2. Tosi kiva kun nostitte taas motivaation kirjoittaa sillä teidän juttuja on mukava lukea! Mä ainakin olisin kiinnostunut/motivoitunut lukeen teidän harjoitus postauksia!(: Tsemppiä kauteen 2015!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon mira!:) yritetään nyt muistaa aina päivitellä vähän aktiivisemmin:D samoin sulle tsemppiä!

   Poista
 3. Ois kiva semmonen postaus siitä uudesta hevosesta:) kertoisitte miten on sen kanssa mennyt yms mitä kaikkea mieleen tulee ja kuvia siitä :)

  VastaaPoista
 4. Onko cydonia ja chelsea sama vai eri hevonen? :D

  VastaaPoista
 5. Kiva kun kerkesitte taas postata :) olisi tosi mielenkiintoista kuulla teidän heppojen jalkojen hoidosta, kun teidän isäkin on vielä eläinlääkäri niin varmasti tulisi hyviä neuvoja myös meille. Ja tallin esittely olisi myös kiva, niin näkisi vähän teidän tallia :) tsemppii tulevalle kaudelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä idea:) tommonen jalkojen hoitoon liittyvä ollaan aateltukin tehä:) Kiitos!

   Poista
 6. Voi miten kiva kun postasitte taas :) kaikenlaisiin postauksiin on edelleen kiinnostusta ja olis mukava jos esittelisitte just jotain teidän harjoitusta. Tsemppiä tulevaan kauteen :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun kirjoititte taas tauon jälkeen. :) Joku postaus liittyen teidän hevosten viikko-ohjelmiin olisi mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et vielä löytyy kiinnostusta:) kiitti ideasta!

   Poista
 8. Jos teette vastausvideon vastaustekstin sijaan niin voisitteko tekstittää sen videon myös? Koska tätä lukee myös kuurot lukijat :) postausehdotuksia; hevosten hoitotavat, suosikkimerkit hevosten varusteissa kuten loimet suojat yms

  VastaaPoista