maanantai 21. heinäkuuta 2014

Perillä Arezzossa

Moi kaikki! Nyt ollaan siis täällä Arezzossa, saavuimme tänne lauantaina iltapäivällä. Kisapaikkana tämä on kyllä upea ja onkin yksi Euroopan hienoimpia! On ollut myös tosi kiva nähdä kaikkia kavereita ulkomaan kisoista ja Irlannista:) 
Yläpuolella olevassa kuvassa näkyy pääareena joka on areenoista isoin. Lisäksi täällä on viisi isoa valkoista hiekkakenttää. 
Ison derbykentän verkka on katettu, mikä on todella kiva koska tähän mennessä lämpöä on ollut joka päivä vähintään +35 ja täyttä aurinkoa, ei tarvitse siis ihan täydessä auringon paisteessa ratsastaa. 
Molemmat hepat ovat olleet tosi pirteitä ja olemme käyneet pari kertaa ratsastamassa, mutta se on ollut vielä vaan lähinnä taivuttelua ja rentoa ratsastusta. Lisäksi tietenkin taluttelemme niitä tarpeeksi usein. Aina vähän väliä käymme letkuttamassa niitä kylmällä vedellä kuumuuden takia tai heitämme kylmällä vedellä kastellut loimet selkään. Lisäksi asensimme karsinoihin puhaltimet. 


Johanna & Eveliina


7 kommenttia:

 1. Upeat puitteet - mahtavaa että olette päässyt perille pienistä kommelluksista huolimatta!
  Muistaakseni tänään oli ensimmäinen koitos - peukut on pystyssä ja pysyy ;)
  Jaana & Co

  VastaaPoista
 2. olis kiva jos esittelisitte teidän varusteita :)

  VastaaPoista
 3. Koska kuvaatte sen vastaus postauksen?:) ja teillä on ihana blogi!<3

  VastaaPoista
 4. Mulla olisi kuvia Eveliinasta GP finaalista laaksolla,haluaisitteko? :)

  VastaaPoista
 5. kirjotetaanko tätä enää?

  VastaaPoista
 6. Miksi poistitte askin? :o

  VastaaPoista
 7. Täytyy sanoa, että olette oikeasti jonkin verran ylimielisiä. Tämä on oma näkemykseni. En toki tunne teitä, mutta olen valitettavasti vain saanut sellaisen vaikutelman. Hieman myös kummastelen vanhempanne toimintaa, mutta ei siitä sen enempää.. Älkääkä tulko puolustukseksi sanomaan että "olet kateellinen." Siihen on turha vedota.
  Todistakaa minulle, että olen väärässä.
  Nyt tulee tärkeä --> sisäistäkää sana _KRITIIKKI_ Se ei ole sama asia kuin "haukkuminen" tai "kateellisten puhetta" taikka mitään muuta vastaavaa.
  Tämän kommentin ei ole tarkoitus loukata. Toivottavasti en vaikuttanut turhan töykeältä, tarkoitin vain hyvällä!
  Olette taitavia ratsastajia ja toivotan teille molemmille onnea ja menestystä vuodelle 2015! :-)

  VastaaPoista