perjantai 30. tammikuuta 2015

Talvio Road Show

Moi kaikki!
SRL Häme järjestää 24.3. tilaisuuden, jossa me kerromme muunmuassa siitä, miten valmentautua, suunnitella kisakalenteria ja valmistautua tulevaan kauteen. Luennolla on meidän mukana on SRL:n edustajana Johanna Örndahl, joka kertoo liiton näkemyksiä aiheisiin, sekä Hämeen alueen nuorisovastaava Eveliinan Toivonen.

Paikkana toimii Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinnassa ja ajankohta on siis tuo tiistai 24.3. klo. 18-21. Tapahtuma on ilmainen, mutta ennakkoilmottautuminen vaaditaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tosi hyvä mahdollisuus päästä kyselemään meiltä henkilökohtaisesti meidän näkemyksiä ja kuulla myös liiton näkökulmia! Toivottavasti joku teistä lukijoista pääsisi paikalle myös :)

Ilmottautumiset ja tarkempaa tietoa löytyy täältä: http://www.ratsastus.fi/hame/EnrolmentClient/info.aspx?Key=DCD085D249D39A0278704922F3C19256


Johanna & Eveliina

3 kommenttia:

  1. Vähän aiheesta poikkeava kysymys johannalle mutta kun sulla on muistaakseni jossain ig kuvassa sellanen älyttömän nätti beessinharmaa karvakauluksinen takki, niin haluutko kertoa mistä se on ? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelisin että vero modassa oon sellaisia nähnyt

      Poista