perjantai 20. helmikuuta 2015

Pikaloma Tallinnaan!

Moikka taas!
Eilen illalla istuttiin perheen kesken iltapalalla ja saatiin siinä sitten päähänpisto lähteä seuraavana päivänä Tallinnaan. Ridattiin hepat aamulla ja sitten ennen iltapäivä kolmea lähdettiin kohti satamaa ja 16:30 lähti laiva. Otettiin auto mukaan ostosten varalta ja muutenkin pääsee liikkumaan helpommin:) 
Olemme Swissôtellissa ihan tässä keskustassa. Käytiin nyt illalla vähän kiertelemässä kauppoja, jonka jälkeen hetki istuskeltiin hotellin Business Loungessa ja siitä menimme vielä käymään Spa-osastolla.
Huomenna varmaankin kiertelemme sitten lisää kaupungilla ja teemme joitain ostoksia ja keskitymme tietysti ihanaan yhdessäoloon perheen kesken:) 
Hieman erilainen postaus tällä kertaa ilman heppoja, mutta toivottavasti tykkäätte lukea tämmösiäkin välillä! 

-Johanna & Eveliina-9 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva! Voisitteko tehdä joskus postauksen erilaisista kavaletti tehtävistä?

  VastaaPoista
 2. Ooi ihanan näköstä! Vouítteko tehdä sitten ostospostauksen? :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus :) onko tallinnassa mitään hevostarvikekauppaa ?

  VastaaPoista
 4. Hei jommalla kummalla teistä/molemmilla on sellainen turkoosi/vaaleansininen kisatakki. Niin minkä merkkinen se on ja mistä tilasitte? On nimittäin sairaan tyylikäs! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tosi myöhään tulee vastaus, mutta se takki on mun, Eveliinan! Se on Animon 2012 mallistosta niin en tiedä löytyykö enää samanlaisia mistään. Ostettiin se silloin 2012 joiltain hevosmessuilta, en millään muista enää kaupan nimeä :( Mutta kiitos, itsekkin tykkään! :)

   Poista
 5. Ihanaa et taas kirjotatte! Tätä on niin mielenkiintosta seurata!!:)

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen uusi lukija vähän pihalla. Onko teillä siis oma talli maneeseineen? Olisiko mahfollista saafa kuva esittelyä teidän tilasta kun nyt aurinkoisia kelejäkin piisaa;) käyttekö koulussa vai teettekö jotain kotikoulua? Otatteko siis joka pvä joka hevosella jotain puomi/pikkuestejumppaa?

  VastaaPoista