sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Villa Talvio -esittely


Moi! 

Meiltä oli pyydetty tämmöistä esittelyä meidän kodista. Tänään oli niin kiva ilma, että päätettiin tehdä semmoinen kun aikaakin oli! Laittakaa kommentilla jos haluatte jostain paikasta enemmän kuvia/tarkempaa tietoa tms. 
Isin uutta hevosklinikkaa ei tässä näy ollenkaan. Kommentoikaa ihmeessä jos haluatte siitä erikseen esittelyn ja muuta tietoa!! :) 
Meillä kummallakaan ei ole enää koulua, joten nyt on taas aikaa yrittää päivitellä tätä mahdollisimman usein ;) Meillä onkin jo yksi toinen video tulossa, varmaankin huomenna saadaan se tänne! :)
Toivottavasti tykkäätte videosta!! Eveliina & Johanna

5 kommenttia:

 1. Moi! Video oli muuten kiva mut ääniä ei kuulunut ollenkaan (youtube ilmoitti syyksi tekijänoikeudet) ja ois kiva jos videot ois mahdollista saada HD:nä (1080p), kun tuosta 240p:stä ei meinaa saada oikein selvää :) ja ois siistiä nähä ihan videomuodossa vaikka tallin ja pihan esittelyä, ei pelkästään kuvina niinkuin tässä videossa :) ja vielä lopuks yks pakko mainita et voisitte tehä kysymyspostauksen, varmast monella (itse mukaanlukien) ois pari kysymystä jo valmiina (:

  VastaaPoista
 2. Olis tosi kiva jos olis myös sellasta liikkuvaa videoo jossa selittäisitte samalla, niinku videopostaus jostaki jutusta :) Vaikka talli sisältä.

  VastaaPoista
 3. vau! tosi upeen näkönen paikka kokonaisuudessaan, te ootte tosi onnekkaita!

  VastaaPoista
 4. Ihana paikka teillä. Sopivan syrjässä ja kiva maalaismaisema. Samaa toivoisin myös että videomuodossa esittelisitte tallin ja kertoisitte siitä samalla. En jotenki hahmota millainen talli on sisältä kun näyttää ihan että karsinat olisi "ulkona" , oon ehkä vaan tyhmä kun en tajuu mutta sellanen olisi kiva :)

  VastaaPoista
 5. Wautsi mitkä puitteet! Asuujo teidän tallilla vain omat hepat vai myös ulkopuolisia? Mua ainakin kiimnostais kanssa talli sisältä ja se klinikka :)

  VastaaPoista