perjantai 18. heinäkuuta 2014

Matkalla

Moi!
Saavuttiin ekaan yöpymispaikkaan Saksassa keskiviikkona vähän puolenyön jälkeen. Talutettiin heppoja puolisen tuntia ja laitettiin sitten karsinaan. Molemmat hepat oli tosi pirteitä vaikka oli jo pitkä matka takana! Perjantai aamuna käytiin kävelemässä ja vähän ravaamassa niiden kanssa.

Tallipaikat saatiin siis meidän uuden "hevossponsorin" kautta. Heillä on joitain hevosia sielä ja eilen me kokeilimme kahta niistä. Sen jälkeen ajoimme vähän matkan päähän toiselle tallille missä heillä on lisää hevosia. Siellä kokeilimme kolmea eri hevosta. Sieltä palattiin takaisin tallille missä yövymme ja otimme omat hepat taas kävelemään ja kevyesti vähän ravaamaan.
Nyt kello on täällä kohta 5:00 yöllä/aamulla, ja ollaan ajettu jo n.45min. Ennen lähtöä talutettiin niitä reilu 20min ja syöteltiin ruohoa. Lähettiin ajamaan näin aikasin, että on vähemmän liikennettä. Tänään meillä on n. 715km ajettavana. Ollaan luultavasti joskus puolen päivän jälkeen perillä Münchenissä, missä yövymme seuraavan yön. Tallbergitkin tulee sinne ja ajetaan huomenna sitten yhtä matkaa Arezzoon kisapaikalle! :)
Me laitetaan mahdollisesti vielä toinen postaus tänään kun saavutaan perille :)


Eveliina & Johanna2 kommenttia:

  1. Ootte mahtavii tosi hyvii ! :) Ihailen teitä !

    VastaaPoista