torstai 3. huhtikuuta 2014

Chilling

Moi, pitkästä aikaa taas vähän kirjotellaan tänne! Meillä on ollu nyt vähän kiirettä, kun on ollu niin paljon kokeita ja muita koulujuttuja...Tää postaus on nyt vaan tämmönen ''välijuttu'', että huomaatte ettei kuitenkaan ihan kokonaan olla tätä unohdettu:) ja ollaan saatu paljon hyviä aiheita seuraaville postauksille, kiitos siitä!

No, mutta siis tänään on ollu aika rento päivä, kun Johannalla koeviikko loppu tänään ja Eveliinakin saanut kaikki kokeet tehtyä. Ollaan tää päivä tähän asti vaan laiskoteltu, mutta vielä on pari hevosta ratsastettavana ja lähdetäänkin tästä kohta talliin ja sen jälkeen tarkotuksena olis lähteä vielä lenkille tai salille.

Tossa parisen tuntii sitten meillä molemmilla iski kauhee inspis leipoo jotain! Päädyttiin sitten tekemään korvapuusteja. Pullat ei noin yleensä kuulu meidän leipomisiin, mutta joskus ollaan niitäkin tehty. Oltiinkin ihanan ilosii siitä miten hyviä noista tuli! :) Otettiin vähän kans kuvia tossa samalla kun leivottiin:

Ohje löydettiin Myllynparas sivulta

Alkuvaihetta..
Meillä on tapana aina kuunnella musaa samalla, kun tehään jotain:)

Taikina kohoomassa...


Tosta sitten täytön jälkeen ruvettiin muotoilemaan
Tässä sit kuva lopputuloksesta!:)
Laittakaa ihmeessä kommenttia jos teillä on jotain kysyttävää tms! Ja tähän lopuksi vielä semmonen asia, että me ei olla tulossa viikonloppuna Tampereen messuille kun sitä monet on kyselly ja syynä se ettei tunnettu kisana sitä niin tärkeäksi ja säästetään heppoja parin viikon päästä oleviin Norjan, sekä muihin tärkeisiin kansainvälisiin kisoihin:)

-Johanna ja Eveliina-

10 kommenttia:

 1. Oletteko siis tulossa messuille edes katsomaan? :)

  VastaaPoista
 2. oi ootte jotenki tosi positiivisen olosia molemmat ! Tuun aina tosi hyvälle tuulelle kun luen teiä postauksia ja vastauksia :)

  VastaaPoista
 3. Ois tosi kiva saada se lukijapalkki tohon sivuun :)! Laittakaa se näin:
  Ulkoasu -> lisää gadget -> sit painatte siin vasemmassa sivussa olevaa "muita laajennuksia(?) ) sitte painatte siit-> painatte siit lukijat -> tallenna ja tallenna asettelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti tosi paljon sulle!:) nyt sen pitäis olla siinä:D

   Poista
 4. Tehkää teille omat sivut ja teijä hepoille jokaselle oma sivu missä kerrotte mm. isän, emän yms.

  VastaaPoista
 5. oi teki ootte nyt tehny blogin, sika kiva !! :)

  VastaaPoista
 6. Voitteko tehä Peter Marknen valmennuksista postauksen?:)

  VastaaPoista