tiistai 22. huhtikuuta 2014

Hallimestaruus 2014

Heippa taas kaikki! Aika moni meitä instagramissa seuraava varmaan jo ehti huomata, että Ypäjän viimeset hallikisat meni meillä molemmilla ihan hyvin:) Saatiin nuorten hallimestaruus kultaa ja hopeaa. Se ratsastettiin 135cm tasolla ja arvosteluna oli A.M.5 eli uusinta erikseen. Molemmat saatiin perusradalla yksi pudotus, mutta uusinta meni molemmilla puhtaasti. Hepat toimi hyvin ja tuntui muutenkin hyviltä ja fresheiltä:)

Nyt tällä hetkellä ollaan juuri ajamassa kohti Norjan Drammenia ja matkaa on tarkalleen 170km jäljellä ja lämpötila on semmoset +20 ja ihanan aurinkoista:) Oltiin siellä jo viime keväänä ja oli tosi kivat kisat. Siellä vietetään sitten kaks viikkoa eli kisataan kahtena viikonloppuna. Meillä molemmilla on kaksi heppaa mukana joilla hypätään täällä 130-140cm luokkia. Tarkotuksena olis tehdä tästä koko reissusta sitten semmonen kunnon postaus sillon parin viikon päästä ja koitetaan muutenkin vähän jakaa meijän kesän kisareissuja tänne sitten! 

5 kommenttia:

 1. Saiko siis Johki kultaa ja Evis hopeaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku evis sai kultaa ja johki hopeaa :) niin ku mitalleistaki huomaa

   Poista
 2. Hei,

  voisitteko tehdä postauksen hevosten jalkahuollosta? Minua kiinnostaisi itseäni kovasti ja olisi ajankohtainen aihe. Miten kovassa treenissä / kilpakäytössä olevien hevosten jalkoja huolletaan / kylmätään ja millä tuotteilla.

  Kiitos kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  voitteko tehä varustepostauksen teidän kisavaatteista? :)

  VastaaPoista