keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pilot

Moikka kaikki! Eli saatiin nyt aikaiseksi perustaa tämä jo kauan kyselty blogi. Yritetään ehtiä kirjoittaa tänne mahdollisimman useasti. Aiheina siis on lähinnä esterastajan arki ja kilpailut, valmennukset ja muut kuulumiset. 

Olemme siis esteratsastaja sisarukset Kikkonummelta, Eveliina ja Johanna Talvio. Perheellämme on yhteensä 10 hevosta, jotka asuvat omalla tallillamme Kylmälässä (www.villatalvio.fi). Meillä molemmilla on tällä hetkellä kolme omaa kisahevosta, joilla kilpailemme kansallisella-kansainvälisellä tasolla. 
Molemmat olemme käyneet ponien EM-, sekä junioreiden PM-kilpailut. Eveliinalla isoimmat saavutukset tällä hetkellä ovat viime kaudelta Junioreiden SM kulta ja Nuorten GP-sarjan voitto. Johannalla suurimpiin saavutuksiin kuuluu 2012 poni EM kilpailuissa ainoana suomalaisena A-finaaliin pääsy ja junioreiden PM joukkue pronssia 2013. 

Toivoisimme, että kertoisitte meille kommentoimalla mitä haluatte blogissa nähdä ja kuulla!:) Katsotaan nyt miten tämä blogin kirjoittelu lähtee käyntiin!

Johanna & Eveliina

17 kommenttia:

 1. Oo vitsi kiva ☺ja ottakaa sanavahvistus pois xD

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva et perustitte blogin! :) kannattaa laittaa nii että pystyy liittyy lukijaks ja kannattaa kysyy joltai ihmiseltä joka osaa tehdä ulkoasuja jotka tekis teille sellasen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun tykkäät! joo se on meijän mielest sillee nyt :)

   Poista
 3. Ihanaa ku teitte tän! Menee jo nyt lemppariblogeihin:) tässä postausideoita: my/our day eli kuvia ja tekstiä mitä teette päivän mittaan asmusta iltaan, "tiimin" esittely, treenivinkkejä, varustepostaus jnee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, tosi kiva kuulla! joo hyviä ehdotuksia, kiitos!:)

   Poista
 4. haluan paljon kuvallisia postauksia (hevosista)
  sekä hevostenesittelyt kuvineen

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun teitte blogin! Teidän elämä vaikuttaa niin upeelta(:! Positiivisesti ofc :D musta ois kiva jos tekisitte hevosille ja teille omat sivut sekä kisakalenterin(: ha tsemppiä kisakaudelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi kiva kun tykkäät! joo me muokkaillaan tätä kyl vielä, kiitos paljon!:)

   Poista
 6. Whii kiva ku teitte blogin! Täst tulee varmaa tosi kiva ja ootan innolla postauksii :)

  VastaaPoista
 7. Jee tosi kiva että teitte blogin! :) jään todellakin lukemaan, toivottavasti joskus teette videopostauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva kuulla:) ja joo tehään mielellään kaikennäkösii videopostauksia jos vaan saadaan hyvii ideoita teiltä kaikilta!

   Poista
 8. Tosi kiva ku teitte blogin:)! Jään oottaa postauksii ;)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista