tiistai 24. kesäkuuta 2014

Nordic Baltic Championships, Norway -->

Moi!
Niin kun varmaan tiedätte, tulevana viikonloppuna hypätään junioreiden, nuorten ja ponien Pohjoismaiden mestaruuksista Norjassa. Me molemmat hyppäämme siis junioreissa. PM-kisat Johanna kisaa Cambridge C:llä eli "Leevillä" ja Eveliina Sol Y Sombralla eli "Sallylla". Molemmilla meillä on myös toiset hevoset mukana joilla kisaamme kansainvälisissä n. 130cm luokissa. 
Matka on menny tähän asti tosi hyvin! Kaikki hepat on tottunu pitkiin matkoihin ja laivassa oloon, joten kukaan ei oo stressannut mitään ylimääräistä vaan ollut tosi rauhassa :) Ollaan nyt jo Ruotsin puolella. Satamassa oltiin tätä aikaa aamulla kello 6:00. Ajoa on jäljellä vielä 533km eli perillä kisapaikalla ollaan joskus aikaisin iltapäivällä. Kisapaikka on meille jo entuudestaan tuttu eli perille löydetään jo helposti! 
Me laitellaan välikuulumisia ja kuvia tänne nyt pitkin viikkoa mahdollisimman paljon, joten seuraava postaus tulee varmaan aika nopeasti! Ja siihen kyselypostaukseen vastataan videolla sitten kun tullaan täältä takas Suomeen! :) 

Eveliina & Johanna


1 kommentti: